Bartın Güzelcehisar : Bartın / Güzelcehisar - Amasra.Net - Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz.

Bartın Güzelcehisar : Bartın / Güzelcehisar - Amasra.Net - Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz.. Güzelcehisar i̇nkum yeni, bartın, türkiye. Güzelcehisar, bartın ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Hisar pansiyon ailesi olarak güzelcehisar'da sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. Karadeniz'in bu az bilinen güzelliğini sizin için gezgin çiftimiz. Bartın il merkezine 17 kilometre mesafede.

Bartın boğaz yolunu takip ettinten sonra 2 km yol sonra bir cennet harikası. Bartın il merkezine 17 kilometre mesafede. Güzelcehisar, bartın'ın merkez ilçesine bağlı ve 17 kilometre uzaklıkta olan bakir kalmış muhteşem köylerden birisidir. Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Bartın 'ın güzelcehisar sahilinde, volkanlardan akan lav ların soğuyup kristalleşmesi sonucu 80 milyon yıl önce oluşan, ahşap yürüyüş yolları, seyir terası ve iskele yapılarak turizme kazandırılan lav.

Güzelcehisar Köyü - Bartın | Güzelcehisar Köyü - Bartın ...
Güzelcehisar Köyü - Bartın | Güzelcehisar Köyü - Bartın ... from live.staticflickr.com
See more of güzelcehisar.bartın on facebook. Güzelcehisar köyü, bartın'ın amasra ilçesinde bulunuyor. 191 ülkedeki yerel ev sahipleriyle birlikte kalmak için benzersiz yerler bulun. 123 likes · 14 talking about this. Güzelcehisarı 80 milyon yıllık lav sütunları daha da anlamlı hale getirmiştir. Güzelcehisar, bartın'ın diğer turistik beldeleri olan amasra ve i̇nkumu gibi. En erken tarih son tarih. Güzelcehisar lav kayaları tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar, bartına 17 km uzaklıktadır.

Güzelcehisar, bartın ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Güzelcehisar lav kayaları tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar, bartına 17 km uzaklıktadır. Güzelcehisar, bartın'ın merkez ilçesine bağlı ve 17 kilometre uzaklıkta olan bakir kalmış muhteşem köylerden birisidir. Karadeniz'in en güzel sahil kıyılarından birine sahip olan güzelcehisar köyü aynı zamanda dünyada nadir bulunan lav sütunlarına eşlik ediyor. Büyüklük 3.0 ve üstü büyüklük 4.0 ve üstü büyüklük 5.0 ve üstü. Bartın il merkezine 17 km uzaklıkta tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar köyü, karadeniz sahillerinde yeşilliklerle kaplı çevresi, harika denizi, kumu ve doyumsuz gün batımı ile görenleri. Sıralama kriteri en i̇yi değeri sunan kriterine göre güzelcehisar oda&kahvaltı işletmeleri bölgesinde 1 işletme arasında 1. En iyi güzelcehisar pansiyon seçeneklerini incele, fiyatlarını karşılaştır. Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Hisar pansiyon, doğası tarihi denizi ve kumsalı ile bartın'ın eşsiz güzellikteki köylerinden güzelcehisar köyünde konaklama ve restoran hizmeti vermektedir. See more of güzelcehisar.bartın on facebook. ( türkiye'de görülmesi gereken 20 köy arasında) 80 güzelcehisar da bulunan lav kalıntıları dünyada iki yerde biri türkiye güzel ülkem türkiye abone olun bize takılın. Güzelcehisar, bartın ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür. Bartın merkezine 17 km uzaklıktadır.

Bartın'ın merkezinde 6 odalı tarihi bir konakta kalmak ve rukiye restoran'ın muhteşem ortamında keyifli vakit. En uygun fiyatlı güzelcehisar pansiyonlarında keyifli bir tatil fırsatını kaçırma! The site owner hides the web page description. En iyi güzelcehisar pansiyon seçeneklerini incele, fiyatlarını karşılaştır. See more of güzelcehisar.bartın on facebook.

2009 TEMMUZ - GÜZELCEHİSAR FOTOĞRAFLARI
2009 TEMMUZ - GÜZELCEHİSAR FOTOĞRAFLARI from www.bartin74.net
En erken tarih son tarih. Bartın güzelcehisar, son zamanların ilgi çekici sakin mekanları arasında gösterilmeye başlaması ile güzelcehisar bartın'ın amasra ilçesine bağlı bir köydür. Güzelcehisar köyü, bartın'ın amasra ilçesinde bulunuyor. Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Bartın boğaz yolunu takip ettinten sonra 2 km yol sonra bir cennet harikası. ( türkiye'de görülmesi gereken 20 köy arasında) 80 güzelcehisar da bulunan lav kalıntıları dünyada iki yerde biri türkiye güzel ülkem türkiye abone olun bize takılın. Güzelcehisar, bartın'ın merkez ilçesine bağlı ve 17 kilometre uzaklıkta olan bakir kalmış muhteşem köylerden birisidir. Güzelcehisar.bartın'a sadece 17 km uzaklıkta, gizli kalmışgüzellik.bartınlıların, haftasonları akın ettiği amasra, i̇nkumu gibi yoğun turistik beldelerinden soyutlamış adeta kendini.

Güzelcehisar, bartın ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Bartın'ın merkezinde 6 odalı tarihi bir konakta kalmak ve rukiye restoran'ın muhteşem ortamında keyifli vakit. Güzelcehisar bölgesinde 2 işletmeden 1 tanesi müsait durumda. ( türkiye'de görülmesi gereken 20 köy arasında) 80 güzelcehisar da bulunan lav kalıntıları dünyada iki yerde biri türkiye güzel ülkem türkiye abone olun bize takılın. Güzelcehisar, bartın yakınındaki geçmiş deprem oluşumlarını öğrenin. Güzelcehisar, bartın'ın merkez ilçesine bağlı ve 17 kilometre uzaklıkta olan bakir kalmış muhteşem köylerden birisidir. Büyüklük 3.0 ve üstü büyüklük 4.0 ve üstü büyüklük 5.0 ve üstü. As of 2010 it had a population of 939 people. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız güzelcehisar köyü resimleri ve güzelcehisar köyü videoları sizin. 191 ülkedeki yerel ev sahipleriyle birlikte kalmak için benzersiz yerler bulun. Güzelcehisar i̇nkum yeni, bartın, türkiye. Karadeniz'in bu az bilinen güzelliğini sizin için gezgin çiftimiz. Güzelcehisar sahilinin bartın baştan başa çekimi. Güzelcehisar köyü, bartın'ın amasra ilçesinde bulunuyor.

Bartın boğaz yolunu takip ettinten sonra 2 km yol sonra bir cennet harikası. Güzelcehisar lav kayaları tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar, bartına 17 km uzaklıktadır. Güzelcehisar is a village in the district of bartın, bartın province, turkey. Güzelcehisar bartın'ın ulaşımı için en yakın yol nerede bulmak için doğru adrestesiniz. Büyüklük 3.0 ve üstü büyüklük 4.0 ve üstü büyüklük 5.0 ve üstü.

Bartın Güzelcehisar Bazalt Sütunları Tabiat Anıtı, Bartın ...
Bartın Güzelcehisar Bazalt Sütunları Tabiat Anıtı, Bartın ... from dogadakiler.com
Güzelcehisar, bartın'ın diğer turistik beldeleri olan amasra ve i̇nkumu gibi. The site owner hides the web page description. En erken tarih son tarih. En uygun fiyatlı güzelcehisar pansiyonlarında keyifli bir tatil fırsatını kaçırma! Bartın 'ın güzelcehisar sahilinde, volkanlardan akan lav ların soğuyup kristalleşmesi sonucu 80 milyon yıl önce oluşan, ahşap yürüyüş yolları, seyir terası ve iskele yapılarak turizme kazandırılan lav. Karadeniz'in bu az bilinen güzelliğini sizin için gezgin çiftimiz. Bartın il merkezine 17 km uzaklıkta tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar köyü, karadeniz sahillerinde yeşilliklerle kaplı çevresi, harika denizi, kumu ve doyumsuz gün batımı ile görenleri. Güzelcehisarı 80 milyon yıllık lav sütunları daha da anlamlı hale getirmiştir.

Güzelcehisar lav kayaları tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar, bartına 17 km uzaklıktadır.

En uygun fiyatlı güzelcehisar pansiyonlarında keyifli bir tatil fırsatını kaçırma! Bartın'ın merkezinde 6 odalı tarihi bir konakta kalmak ve rukiye restoran'ın muhteşem ortamında keyifli vakit. Karadeniz'in en güzel sahil kıyılarından birine sahip olan güzelcehisar köyü aynı zamanda dünyada nadir bulunan lav sütunlarına eşlik ediyor. Videonun sonunda güzelcehisar ile mugada güzelcehisar #bartın #lavsütunları 80 milyon yıllık lav sütunları bugün bilinen karadeniz dağ. Bartın 'ın güzelcehisar sahilinde, volkanlardan akan lav ların soğuyup kristalleşmesi sonucu 80 milyon yıl önce oluşan, ahşap yürüyüş yolları, seyir terası ve iskele yapılarak turizme kazandırılan lav. Güzelcehisar tertemiz denizi ve lav sütunları ile bartın'ın keşfedilmemiş bir hazinesi. Güzelcehisar, bartın'ın diğer turistik beldeleri olan amasra ve i̇nkumu gibi. 191 ülkedeki yerel ev sahipleriyle birlikte kalmak için benzersiz yerler bulun. Bartın il merkezine 17 kilometre mesafede. The site owner hides the web page description. En iyi güzelcehisar pansiyon seçeneklerini incele, fiyatlarını karşılaştır. Güzelcehisar #bartın #lavsütunları 80 milyon yıllık lav sütunları bugün bilinen karadeniz dağ kuşağı bartın güzelcehisar gezimiz. Güzelcehisar lav kayaları tarih ve doğanın iç içe olduğu güzelcehisar, bartına 17 km uzaklıktadır.

Güzelcehisar köyü üç mahallenin birleşmesinden meydana gelmektedirbu bartın. See more of güzelcehisar.bartın on facebook.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook